Proza

Američki tattoo

.

.

.

    ..Prvi put sam imao seks sa dvanaest. Niko mi ne veruje, ali to je istina.
…..Drugarica i ja smo posle škole otišli kod nje. Njena mama je baš krenula na posao. Zaustavila je auto pred kućom, otvorila prozor, pogledala ćerku, pa mene, pa opet ćerku. Izvadila je cigaretu iz usta:
…..– Mala, kad ispratiš dripca, zaključaj se. Vidimo se ujutru…
…..Nadam se da je ušonja poneo kondome.
…..– Mama! – viknula je postiđeno moja drugarica.
…..Mama moje drugarice je radila u bolnici pet dana zaredom duplu smenu, a onda tri dana odmarala. Zatim ponovo pet dana od četiri posle podne do osam ujutru. Od ona tri slobodna dana prvi je provodila u krevetu, a druga dva sa ćerkom cunjala po šoping molu. Uveče je izlazila sa drugaricom u jedan bar i tamo cirkala.
…..U maloj sobi moje drugarice ja sam ležao go na krevetu. Bio sam na leđima, a ona raskrečena iznad mene, na mojim nogama. U jednoj ruci je držala moj ud, koji je ubrzo postao čvrst. Pomakla se malo napred i lagano se spustila na njega, pa se malo pridigla i opet spustila. Onaj osećaj kada se prvi put spustila, kada sam sav bio u njoj, je bio nešto najlepše što sam do tada doživeo. Gledao sam njeno mršavo telo, male sise, roze bradavice i tanke butine na kojima sam držao ruke. Imala je lepu, ravnu smeđu kosu. Bio sam srećan.
Tek malo iza nje, na zidu je visio poster Justina Biebera. Moja drugarica se sve brže podizala i spuštala. Kada sam sklopio oči, ona je brzo sjahala sa mene. Gledala je u moj ud, a ja u nju. Trenutak-dva kasnije iz mene je krenulo. Ejakulirao sam više sperme i duže je iz mene izlazilo nego kad sam masturbirao.
…..– Idiote, da nisam sišla, ti bi mi napravio bebu.
Sledećeg dana, u školi, pohvalio sam se svojim drugovima. Oni mi nisu verovali. Pitali su moju drugaricu. Ona im je rekla da lažem, da je ona još nevina, da je njoj tek dvanaest godina, i da sam ja ušati dripac. Posle podne sam otišao u tattoo atelje “Tattoo Anthology”, u glavnoj ulici. Za pultom je sedeo jedan matori tip u crnoj atletskoj majici. Vrat, prsa i ruke su mu bili puni raznoraznih tetovaža. Nešto je hemijskom olovkom crtao na malom parčetu papira. Na zidovima, od plafona do poda, bili su crteži tetovaža. Na jednom krevetu je na stomaku ležala debela devojka. Njoj je na listu desne noge devojka crne kose tetovirala leptira. Debela devojka je na listu leve noge već imala istetoviranog leptira, malo drugačijeg od novog. Devojka crne kose je imala crnu atletsku majicu, kao i matori tip za pultom. Njoj su lopatice i ruke do zglavaka bile istetovirane. …..Na rukama je imala plave rukavice. Čulo se tiho zujanje mašine za tetoviranje.
…..– Mali, šta mogu da učinim za tebe? – upitao me tip za
pultom.
…..– Želim da mi se nešto istetovira.
…..– Koliko imaš godina?
…..– Dvanaest.
…..– Žao mi je, mali. Decu ne tetoviramo. Dođi za nekoliko godina.
…..– Ja želim jednu sasvim malu tetovažu.
…..Devojka što je tetovirala debelu se okrenula i pogledala me. Imala je dva pirsinga na desnoj obrvi i jedan na levoj nosnici. Majica joj je bila jako otvorena i videle su se dve velike dojke. Na levoj je imala istetoviranu veliku, zatalasanu američku zastavu.
…..– Žao mi je mali. Ne može. Ne želimo da imamo problema sa
tvojim roditeljima.
…..– Nemam ćaleta, a mama neće nikada da vidi tetovažu.
…..– Šta bi želeo da ti se tetovira?
…..Iz džepa sam izvadio parče papira na kome je pisalo: April 24. 2008.
…..– To je jučerašnji datum. Zašto želiš to da tetoviraš?
…..– Juče sam imao prvi seks.
…..– Molim?
…..Devojka u plavim rukavicama se opet okrenula prema meni, a i debela ljubiteljica leptira.
…..– Juče sam imao prvi seks. Zato hoću da tetoviram taj datum.
…..– Ma, da li je moguće? Rekao si da imaš dvanest godina?
…..– Da, imam dvanaest godina. Juče sam imao seks sa svojom školskom drugaricom. Nije mi devojka. Samo smo to, onako, uradili.
…..– Gde želiš da tetoviraš taj važan datum u tvom životu?
…..Spustio sam pantalone dole, a onda i gaće.
…..– Želiš na guzi da tetoviraš datum?
…..Podvukao sam desni dlan pod svoj ud, a kažiprstom leve ruke prešao od glavića do korena:
…..– Želim ovde da mi napišete: April 24. 2008.
…..– E, jebi ga! Mali, ti si opasan. Sad ti verujem da si juče imao seks. Zaslužuješ da ti uradimo tetovažu, i to džabe. Ali ja sam muškarac i ne mogu drugog muškarca, makar i u rukavicama, da držim za njegovu alatku. To će morati neko drugi. Tatoo umetnica sa plavim plastičnim rukavicama, koja je sedela na maloj stolici sa točkićima, odgurnula se od kreveta i prišla pultu i meni. Matori joj je pružio papir sa jučerašnjim datumom. Crnokosa sisata ženska je promenila rukavice i od matorog tipa uzela novu mašinu za tetoviranje. Bila je levakinja. Moj ud je uzela u desnu ruku. Ja sam odozgo gledao njene velike grudi i pitao se jesu li
prirodne ili je ugradila silikone. Nije nosila brus. Vijorila se zastava.
…..– Hej, mali, tebi se diže, da li to znači da želiš da te tetoviram kad ti je dignut? Mogu da koristim veća slova i brojke.
…..Sklopio sam oči. Bio sam na krevetu svoje drugarice u njenoj maloj sobi. Ona je držala moj ud svojim tankim prstima, pomerala se na kolenima napred, sasvim je približila svoj mali otvor. Gledala je dole, u svoju ruku i u moj ud u njoj. Kad je deo mene ušao u nju, ona je povuka ruku i spustila se do dna. Deo nje je uzeo u sebe deo mene. I deo mene je ispunio njen deo tela.
…..– Kretenu, šta to radiš?! Pizdo mala, šta me prskaš!
…..Otvorio sam oči. Devojka više nije držala moj ud, nego je belom krpom brisala spermu sa svog lica, sa svojih nedara, sa zastave.

.

.

.

.

.

Back to list

Iz rubrike

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *